- TECEprofil såpeinnsats er en praktisk løsning for å holde toalettet rent og hygienisk over tid. Tilgang til spylesystemet i moderne sisterner er lukket og såpeinnsatsen er derfor skjult for øyet bak betjeningsplaten. Denne løsningen er spesielt godt egne for moderne toalettskåler uten spylekant, sier markedssjef i Probata, Einar Evje. 

Såpeinnsatsen for toalettet sikrer at det er en frisk duft i rommet og hindrer at smuss samles alt for fort på den keramiske overflaten. TECE tilbyr nå et alternativ til WCblokker som må henges over kanten av toalettskålen: Med den spesialdesignede såpeinnsatsen vil det være mulig å bruke alle typer rengjøringstabletter i sisternen.

- Det er også mulig å kombinere den nye såpeinnsatsen med alle TECEprofil betjeningsplater og sisterner, samt WC terminal TECElux. Den er like enkel å ettermontere som den er å bruke, forteller Evje. 


For å fjerne platen, grip den på baksiden og trekk frem. Når du har løsnet den fra den spesielle mellomrammen, drei betjeningsplaten nedover.


. Deretter åpnes det røde lokket for innkastet til rengjøringstablettene. Dette gir direkte tilgang til en såpeholder montert nede i sisternen. 


Slipp deretter ned rengjøringstabletten i sisternen for å frigjøre de aktive rengjørings midlene og gi en frisk duft