Det vendbare speilskapet monteres i vegg og gulv. På framsiden har du speil, mens det bak speilet skjuler seg praktiske hyller. Veil. pris kr 5 900.
- Den hvite innredningen som lenge har dominert badene våre, får nå selskap av baderomsmøbler i svart og grått. De nye, sobre nyansene er lette å matche og gir en lun stemning på badet, skriver produsenten i en pressemelding.

Den vegghengte serien Bright fra Ballingslöv bad tilbys allerede i hvitt, men utvides nå med fronter i grå og svart eikefiner. Serien består av servantskap, veggskap og speilskap.

Bright kommer i tre ulike utførelser. Man kan velge en front uten håndtak med integrert grep, Look, en front med håndtakslist, strict, eller en helt glatt front,slett. På fronten Slett kan du feste en knott eller håndtak.
 
Ballingslöv bad lanserer samtidig med Bright enda en spennende nyhet, et vendbart speilskap. Dette monteres i vegg og gulv, og til å ta såpass liten plass rommer skapet mye. Foran er det speil, og bak er det hyller med en smart kant som holder ting på plass.

Vegghengte Pandora, der fronten viker til siden når skapet åpnes, er designet av Jonas Lindvall. Pandora og det vendbare speilskapet kommer i hvitt, og passer utmerket til Bright-serien.

For en dynamisk romfølelse, våg å kombinere, både når det kommer til valg av fronter og ulike farger. Dette gjelder både på badet og i husets øvrige rom, skriver baderomsprodusenten til slutt i pressemeldingen.