Hoel er rørleggermester og har mesterbrev som han fikk etter fire år på KEM-linjen ved Sofienberg Tekniske fagskole i tidsrommet 2004-2008. Det var forøvrig pilotstudiet for det som senere har blitt KEM- studiet ved Fagskolen i Oslo.

Den nye regionsjefen startet sin yrkesaktive karriere hos Åkrene Mek.Verksted hvor han opparbeidet seg bred sveiserbakgrunn. Derfra gikk veien videre til Oras AS på Gardermoen, hvor han etter hvert jobbet som rørleggerbas inntil han begynte som avdelingsleder hos Qviller i 2011.
- Jeg har allsidig bakgrunn både fra både service og anlegg, og har god erfaring med luftutskillingssystemer og trykkstabilisering i lukkede varme- og kjølesystemer. Tror og håper at min bakgrunn kan komme til nytte i Comfort og kjedens store satsing på varmesegmentet. Siden jeg også selv er rørlegger er dette noe som jeg virkelig brenner for. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang, og ser frem til å jobbe med sammen Geir Jansen, forteller Hoel til VVSforum.

Hoel vil få regionsansvaret for mesteparten av Sør-Norge med fylkene, Buskerud, Vestfold, Telemark, Østfold, Hedmark, Oppland, Møre og Romsdal, Sør- og nord Trøndelag som sitt ansvarsområde.

Resten av landet tar Geir Jansen seg av