- Vi har en stund arbeidet med å bli mer kostnadseffektive, så den jobben fortsetter med uforminsket styrke. Det er viktig å få tilpasset organisasjonen, driftsmønsteret og struktur til riktig nivå, sier den nye regionsjefen i Ahlsell Norge AS, Kåre Ovesen i en samtale med vvs-forum.no.

Kåre Ovesen overtar stillingen som regionsjef etter Erik Magnussen. Magnussen går over i pensjonistenes rekker etter 30 års innsats for Ahlsell Norge AS.

- Hvilke ambisjoner har du på egne vegne nå som du besitter to ansvarsområder?
- Primært blir det å levere best mulig kvalitet til v åre kunder samt bedre våre resultater. Målet er å innfri visjonen om at vi skal være den foretrukne leverandøren innenfor våre fagområder.
Ahlsell Norge AS har så langt i år hatt en positiv utvikling. Kåre Ovesen er imidlertid litt spent på hva 2009 vil bringe.
- Det er heftet noe usikkerhet ved neste år, men foreløpig har vi ikke merket noen markedsnedgang. Følgelig er vi rimelig optimister med tanke på fremtiden, selv om vi har våre utfordringer som alle andre., mener Ovesen.

Ahlsell Norge AS er en av landets største fullsortimentsgrossister, med etbredt produktutvalg innen VVS, VA, uindustri, elektro, kulde& gass samt verktøy og arbeidsklær. Det er ansatt 1250 hos Ahlsell Norge AS og selskapet harv 70 avdelinger spredd landet rundt.