Det var en stolt og rørt Bjørn Bergersen som tok i mot prisen under Rørkjøp-kjedens årsmøte forleden. I sin begrunnelse sier juryen dette:

Lojal og pliktoppfyllende
- Bergersen Vann & Varme AS er en solid Rørkjøp-bedrift, som gjennom en årrekke har vært blant kjedens mest lojale og pliktoppfyllende. En meget velfortjent anerkjennelse.

Tidligere har Bergersen Vann & Varme AS mottatt Alna-.prisen, som er en Arbeidsmiljøpris. Bedriften satser da også mye på at de ansatte skal ha et trivelig og godt arbeidsmiljø, noe man åpenbart lykkes med.  Bergersen Vann & Varme AS er også utnevnte til å være Miljøfyrtårnbedrift, så prisdrysset er følgelig ingen tilfeldighet.

Seiler i medvind
Under Rørkjøps årsmøte ble det også delt ut flere priser. OSO Hotwater ble «Årets leverandør», mens «Årets Grossistansatte» ble Arne Jordbrekk og Per H. Thorsen fra Ahlsell. «Årets Humørpris» gikk til Knut Engen i Engen Rør AS.

I tillegg til festlighetene ble det naturligvis også tid til konferanse og messe. Norsk Varmeteknisk Forening og DNB sto for de faglige innslagene.

Rørkjøps daglige leder, Frank Olsen kunne presentere tidenes beste resultat under kjedens årsmøte.


Rørkjøp kunne, som vi har omtalt på denne plass tidligere, vise til tidenes beste økonomiske resultat i 2011 og seiler i solid medvind.