Samtlige varmeveklsere i enheten er fra Alfa Lavals anerkjente CB-serie og er laget i syrefast stål for lang levetid. Midi Compact har helautomatisk regulering av oppvarming og tappevann ved hjelp av en uteføler. Enheten kommer ferdig koblet og det er lagt til rette for enkel tilkobling av rørføringer på både primær og sekundærside. Enheten veier mellom 80 og 110 kilo avhengig av effektstørrelse.

- Dette er gjennomtenkte og prisgunstige løsninger som gjør at man raskt får koblet til en fjernvarmekunde. Jeg er også veldig godt fornøyd med at Alfa Laval har utviklet en 25 bars versjon for norske forhold, det viser at selv om Alfa Laval er en av verdens største produsenter av varmevekslere ser de likevel det relativt lille fjernvarmemarkedet i Norge som interessant. Dette er viktig for oss både med tanke på produktutvikling som nå, men ikke minst i forhold til service og support, sier Petter Dønnestad, leder for SGP Varmeteknikks fjernvarmeavdeling

Enhetene fås både for max 16 bar og for 25 bars trykk. Sistnevnte er utviklet spesielt for Norge da man i flere anlegg i Norge opererer med høye trykk på grunn av Norges geografiske forhold.

SGP Varmeteknikk er representant for Alfa Laval i Norge når det gjelder vannbåren varme og kjøling, samt for fjernvarme/fjernkjøling, og har vært det i en årrekke.