Det er nå opprettet en ny møteplass for VA- og VVS-bransjen. Første samling for ”VA / VVS Møteplass” blir på Losby Gods utenfor Oslo 22. og 23. mars VA- og VVS produsentene (VVP), NRL (Norsk Rørleggerbedrifters Landsforbund) og NRF (Norske Rørgrossistersforening) står bak dette initiativet.

Programmet under det første møtet på Losby Gods er i all korthet dette:
Åpning ved administrerende direktør hos Brødrene Dahl, Arne-Erik Olsen, professor Heidi C. Dreyer vil snakke om en effektiv verdikjede, advokat Arnhild Dordi Gjønnes holder foredrag om verdikjeden uten å utfordre Konkurransetilsynet, mens høyskolelektor Dag Inge Fjeld tar for seg merkevarer og lønnsomhet.

Det er følgelig lagt opp til et spennende og informativ program for deltakerne.

Påmeldingen til dette første møtet i Oslo er altså god. Av deltakerlista går det frem at over 40 personer har meldt seg på arrangementet på Losby Gods. Blant de er kjedene Comfort, Bademiljø, Varme & Bad representert. Det samme er styrene i NRL, NRF og VVP samt representanter for andre firmaer i bransjen.

OBS !!!
www.vvs-forum beklager at artikkelen som er sendt ut i Nyhetsbrevet mandag ikke er korrekt. Versjonen som nå ligger ut på hjemmesiden er imidlertid riktig. Vi beklager.