Kenneth Rygh som er 52 år har jobbet innen VVS og teknisk siden 1986 og vært ansatt/deleier i AS-Rørlegger fra 2002 – 2012. Fra 2012 – 2022 drev han sitt  eget rørleggerfirma K-rør AS.
- K-rør AS legges ned i disse dager, da jeg har vært så heldig å fått jobb på teknisk og på verkstedet i Armaturjonsson AS. Jeg startet i min stilling 01.12.2022, så det blir mye å lære, men veldig gøy med nye utfordringer, sier Rygh.

Mats Carlsen er 27 år og har de siste 10 årene jobbet som rørlegger.
- Med et brennende hjerte for faget har jeg vært på utkikk etter videre utvikling, og da jeg fikk stillingen hos Armaturjonsson, takket jeg med stor glede ja til å bli en del av selskapet, Jeg håper den kommende tiden blir lærerik, og at jeg fort kan få en bred kompetanse innenfor vårt sortiment. Gjengen har tatt meg godt imot og jeg føler meg allerede godt ivaretatt etter første dag. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med Armaturjonsson, og ikke minst bli bedre kjent med våre kunder, sier Carlsen.

Carlsen bor i Ytre Enebakk sammen med samboer og en datter på 1år. Fritiden bruker han på aktiviteter sammen med familie, venner og hunden Koda. Av interesser er det trening, jakt og fiske som prioriteres.

Han begynte i stillingen 02.02.23.

- Vi er glade og heldige for at Kenneth og Mats har begynt hos oss, og er med på laget fremover. De blir et godt tilskudd på teknisk support og på verkstedet, uttaler Armaturjonsson i en melding.