Jonas Berntzen (1972) er utdannet Kjemiingeniør med tilleggsutdannelse fra både Universitetet i Oslo og Universitetet i Lund, Sverige. Jonas har lang erfaring fra flere relevante stillinger. Han har jobbet med kjemiske analyser og driftet norske og internasjonale prosjekter innen analytisk kjemi, fra laboratorieprøver til ferdig produkt. Han har jobbet som Prosessingeniør i industrien og har i tillegg praktisk erfaring som matros og reparatør på skip.

- Jeg valgte NorKjemi fordi det er en seriøs og spennende bedrift som er profesjonelle til fingerspissene. De har hatt en enorm vekst og det blir spennende å få være med på den videre utviklingen” uttaler Berntzen selv. -Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og mener NorKjemi vil ha god nytte av min erfaring og bakgrunn.

Fakta:
NorKjemi AS er en service- og kompetansebedrift innen legionellakontroll og vannbehandling. NorKjemi teller i dag 26 medarbeidere med forskjellig tverrfaglig kompetanse, som Dr. i biologi, kjemikere, ingeniører, bioteknologer, rørleggere m.fl. Firmaet har både en praktisk serviceavdeling og en høyt kompetent faglig kvalitetsavdeling, som sammen leverer dokumentert legionellakontroll og energioptimalisering av lukkede væskebårne anlegg, som kjøle- og varmeanlegg.