- Designet er enkelt og klassisk, men med sine avrundede rektangler allikevel meget moderne. Kranene er ikke ustyrt med alle mulige ekstra gimmicks, for målet har hele tiden vært å skapenoe enkelt, brukervennlig og lettilgjengelig, forklarer designingeniør Claus Rantzau, som er designeren bak den nye serien.

God for miljøet og lommeboken
Alle armaturer i Pine serien har en vannbesparende innebygget luftblander. Denne luftblanderen gjør at det kommer 6 liter vann ut av servantkranen og 8 liter ut av kjøkkenkranene pr minutt, uten at det går på bekostning av opplevelsen av vanntrykket.
- Det er vesentlig mindre enn de fleste kraner som er i bruk i dag. Kranene har også mulighet for skoldesperre, slik at det er trygt for alle å bruke kranen, uttaler Damixa i en pressemelding.

Et sikkert valg
Pine kranene er en komplett serie som bestar av kjøkkenkraner med både høy og lav tut, servantkran Pine-serien er en komplet serie.
- Designet er gjennomgårende – det er enkelt, dansk design og med vannsparefunksjoner som gjør serien til et sikkert valg for rådgivere og energikonsulenter, samt til bruk i små og store byggeprojekter, sier Rantzau.