Produktenes prinsipp er basert på Munters unike sorpsjonsrotor.

- Med våre egne kondensavfuktere og klimaaggregater, og at vi nå blir hovedforhandler av Munters avfuktingsaggregater, er vi i stand til å kunne tilby landets største utvalg av komplette løsninger innenfor området avfukting, sier Liv Christin Waaden i Dantherm.
- Effektiv avfukting eliminerer problemer som rust, mugg, frost og bakterieutvikling. Bygninger, inventar og utstyr kan ødelegges, og et dårlig inneklima er dessuten skadelig for helsen. Det er derfor viktig å holde fuktigheten under kontroll.

Gode råd
Dantherm har levert produkter og tjenester for et bedre inneklima i over 40 år.
- Når vi nå kompletterer med Munters erfaring og kunnskapsbase, står vi enda bedre rustet til å gi kundene våre målrettede råd, og tilpassede løsninger. Dette resulterer i at kundene velger løsninger basert på behov og forutsetninger, noe som gir stabilitet og økonomisk gevinst i det lange løp, påpeker Waaden videre.

Satser på god service
Dantherm har en solid stab serviceteknikere som utfører alt fra det forebyggende vedlikeholdet, til mer akutte driftsproblemer.
- I tillegg har vi dyktige medarbeidere som forvalter et innholdsrikt produkt- og delelager. Eget lager sikrer rask levering og gir minst mulig kostbare forsinkelser, sier Liv Christin avslutningsvis i en pressemelding til VVS-forum.