Nå får nordmenn den samme  muligheten til å innhente tilbud når det er behov for håndverkstjenster og installasjon i forbindelse med nybygg, påbygg eller renovering. Nå etableres Gratisbyggetilbud.no med fokus på forbrukere og håndverksvirksomheter i hele Norge.

De seneste fire årene er det i Danmark videreformidlet mer enn 20 000 entrepriser til dansker.

- Som et ledd i forretningsutviklingen vår har det vært naturlig å starte opp konseptet vårt med formidling af byggeoppgaver i Norge, sier Michael Jacobsen, administrerende direktør for Gratisbyggetilbud Norge ApS.

En norsk portal etter dansk forbilde

Den nye norske byggeportalen Gratisbyggetilbud.no blir etablert som en norsk virksomhet, og til daglig vil det være nordmenn som sitter ved telefonene og som rådgir om forhold vedrørende bygging samt formidling av byggeoppgaver.

Liksom i Danmark vil det i den norske avdelingen bli stilt et ekspertpanel bestående av advokater, arkitekter, ingeniører og eksperter innenfor vvs-området til rådighet. Ekspertpanelet besvarer brukernes spørsmål skriftlig på Gratisbyggetilbud.no, sånn at andre brukere kan lese rådene.

I Danmark har Gratisbyggetilbud.dk opplevd stor suksess som rådgivende bindeledd mellom byggherre og fagfolk.

Konseptet har vært ganske enkelt helt fra starten. En oppdragsgiver sender inn en beskrivelse av byggeprosjektet sitt. Gratisbyggetilbud ringer oppdragsgiveren og gjennomgår oppgaven, velger så opptil 3 leverandører som har kompetanse til å utføre den aktuelle oppgaven og formidler deretter en profesjonell kontakt mellom de to partene.