- Wilo er en liten, høyeffektiv sirkulasjonspumpe, inkludert enkel montering og oppstart, samt maks bekvemmelighet med høyt start- moment og integrert software. Dette er verdens mest høyeffektive sirkulasjonspumpe for bolig og næringsbygg., sier han til VVS-Forum.

Han forteller at PICO leveres standard med isolasjonskappe, og er utstyrt med et display som viser strømforbruket.

- PICO har et kompakt design, passer den inn de fleste steder. I tillegg, er den utstyrt med en smart hurtigkontakt for strømtilkobling. Tidligere koblet man strømførende kabler direkte til pumpens koblingsboks. Den nye Wilo-Stratos PICO er utstyrt med en hurtigkontakt, som vil forenkle både til og frakobling av pumpen. Oppstart av pumpen er enkel og logisk. En egen tast starter den automatiske utluftingen, og med den velkjente, ”røde knappen”, stiller man inn pumpens ønskede parametere, er Nordbys budskap om nyheten fra WILO Norge AS

Når pumpen er i bruk har PICO den samme store skjermen som sin ”storebror” WILO-Stratos.

- Dette betyr at man enkelt kan lese av innstilte verdier, samt stille inn ønskede verdier, sier Nordby.

- Skjermen viser nåværende og akkumulert energiforbruk. Det er nesten som å ha egen strømmåler, der du kan følge med på hvor effektiv PICO i virkeligheten er, sier han.

Tabellen under  viser strømforbruket til Wilo-Stratos Pico sammenlignet med andre kjente apparater. Klikk på tabellen for større format.