- Vi merker selvsagt at det er noe mer stille sammenlignet med tidligere, men vi har en solid ordrereserve og vi har stadig nok å gjøre. Blant annet er det fortatt mange anbud å regne på, så det ser slett ikke så verst ut i lokalmarkedet. Vi er nøkterne, men likevel optimister, forteller Hans Martin Hansson til vvs-forum.no.

Hans Martin Hansson har jobbet i Larvik Rørhandel AS i 19 år. Hansson startet som sommerhjelp i butikken, han har vært rørleggerlærling, rørlegger og rørleggerformann før han ble daglig leder. En periode eide Hansson 10 prosent av bedriften, men nå eier han altså hele den tradisjonsrike bedriften. Larvik Rørhandel kan se tilbake på 75 års virksomhet.

Årets Comfortbutikk
- Dere ble kåret til ”årets Comfortbutikk” under Comfortkjedens 35 års jubileum. Hva var begrunnelsen for at akkurat dere fikk denne hedersbetegnelsen?
- Det er sikkert flere årsaker til det, men hovedgrunnen er nok at vi har vært lojale overfor kjeden. Vi har i alle år vært medlem, men ikke profilert oss spesielt som Comfortbutikk. Nå fremstår vi den drakt som kjeden ønsker og det har man sentralt lagt merke til, sier Hansson.

- Fornøyd med å være en del av Comfortkjeden?
- Medlemskapet er nyttig og fungerer godt. Det å kunne ha noen å støtte seg til og få svar på en rekke utfordringer i dagens marked, føler jeg er veldig behagelig,

Nye lokaler
Larvik Rørhandel AS har nå flyttet fra lokalene i sentrum til ”Øya”. Flyttingen har slått positivt ut på omsetningen i butikken.
- Vi har mye mer salgstrøkk i butikken enn tidligere. Plasseringen av våre nye lokaler er optimal med byggvarehusene Byggmakker og Monter som nærmeste naboer. Alle, uansett om det er byggmestre eller private som skal gjøre noe med husene sine, søker til dette område. Det kommer oss helt klart til gode, mener Hans Martin Hansson.

Larvik Rørhandel AS har 14 ansatte og omsatte i fjor for 17 millioner kroner.