Han har ansvar for Oslo, Akershus, Buskerud syd og Vestfold.

Han har bakgrunn fra ABB som tavlemontør, elektroniker og produksjonsplanlegger. Han har handelsutdannelse og jobbet i VVS-bransjen siden 1998, blant annet som distriktssjef i Buskerud, Vestfold og Telemark, og senere som produktsjef hos Georg Fisher med ansvar for varme- og kjøleprodukter. Han har også jobbet innen entreprenørmarkedet innen energi og belysning og med bygginformasjon.

- Jeg mener VVS - bransjen har en spennende fremtid og spesielt nå i trangere tider. Den har alltid ligget i forkant av utviklingen og klart å tilpasse seg og utvikler seg raskt. Spesielt har Uponor vært ledende innen fagområder som VVS. Og nye miljøområder som benytter pellets, flis, ved og gass, samt varmepumper mot vannbåren varme. Bedriften lanserer i disse dager en ny trådløs styring for gulvvarme som er data styrt. Og man ser videre, er solvarme som er et spennende nytt område, sier Per Christian Wang.

- Fremtidig satsing og utvikling gjør at vi vil være i forkant med teknologi og utvikling. Noe som er utrolig morsomt å kunne si at en er en del av og kunne bidra til. Dette er veldig motiverende for meg som person, men også en styrke for våre kunder.

Jeg vil være aktiv med kundebesøk, kursvirksomhet og bistå kunder som har behov for faglig oppfølging og påfyll av ny kompetanse. Samt informasjon om nye produkter og løsninger.

- Viktigste oppgave for meg er å videre utvikle tillitten mellom leverandør og kunder. Gjennom Uponor systemet er det en utrolig tilgang til en kjempeorganisasjon som har alle produkter, teknikk og kompetanse for å levere fremtidens systemer innen vvs. Noe våre kunder vil kunne benytte seg av og dra stor nytte av, sier han.