Sønderskov kommer fra stillingen som eksport -og markedsdirektør i Nilan AS, produsent av kjøle- og varmeløsninger innenfor ventilasjon og varmepumper.

Den nye direktøren har hatt posisjoner som daglig leder i Nilan Germany GmbH, styreleder i Nilan Norge AS, ansvarlig for Nilans datterselskaper i Europa og vært ansvarlig for eksportsalg og internt salg i Nilangruppen.

- Jeg må bare si at det er en fantastisk virksomhet som jeg nå blir ansvarlig for. Denne virksomheten har skapt resultater over mange år gjennom fornuftige veivalg og investeringer med klare mål og strategier. Jeg kommer til en bedrift som har klare målsettinger, og leverer kvalitetsprodukter, ikke minst med stort fokus på riktige leveranser til avtalt tid, sier Peter Sønderskov.  
 - Så det er med stor ydmykhet og stolthet at jeg at jeg nå begynner som adm. direktør, efter en flott, stor og lang innsats av Tore Holthe.

Peter Sønderskov vil gjennom sin posisjon ha ansvaret for TROX-aktiviteter i det nordiske markedet samt i de Baltiske Stater.

Peter Sønderskov er 42 år og er bosatt i Hedensted i Danmark.