Bjørn-Osvald Skandsen er 41 år og kommer fra stillingen som seniorrådgiver i rekrutteringsselskapet Visindi, hvor han har jobbet med rekruttering av ledere til private og offentlige selskaper innen tekniske bransjer, industri og forskning. Han har tidligere vært assisterende markedsdirektør i Systemair i Sverige og strategikonsulent hos PA Consulting Group, del av Systemairs norske styre i syv år.

I GK vil han lede GKs fag- og markedsavdeling og i all hovedsak jobbe med å utvikle markedets ledende konsepter for energieffektive inneklimaløsninger.

- Det var ikke vanskelig å la seg overbevise om at GK var riktig arbeidsgiver for meg. Selskapet har gjennom John-Erik Karlsen et trygt og langsiktig eierskap, hvor jeg får muligheten til å være delaktig i viktige beslutninger og kan utvikle nye muligheter. GK er i en bransje og et marked jeg har god kjennskap til, og selskapet er bygget på verdier jeg kan identifisere meg med. GK har i
dag en fin markedsposisjon og er på vei opp, og jeg har i lengre tid sett på selskapet som en vinner i sitt segment, sier Bjørn-Osvald.

Han tiltrådte stillingen 1. september 2014

GK ønsker Bjørn-Osvald velkommen og lykke til med nye utfordringer!