Som direktør for Alfa Laval Nordic vil Casper Andersen intensivere samarbeidet mellom Alfa Laval i de nordiske land for å gjøre organisasjonen i stand til videre vekst og utvikling.

Stillingen som direktør for Alfa Laval Nordic er på det nåværende tidspunkt basert i Rødovre utenfor København, men en av Casper Andersens store oppgaver i 2009 blir blant annet flyttingen til det nye nordiske hovedkvarter i Søborg, Alfa Huset. Byggingen av dette går i gang i disse dager.

Alfa Huset blir en av Danmarks første EU-sertifiserte Green Buildings med et energiforbruk som er 25 prosent lavere enn gjeldende lovgivning.

Casper Andersen (40) er sivilingeniør fra DTU 1995, MBA fra Copenhagen Business School i 2006, ansatt som konsulent hos Institut for Produktudvikling i 1994 og ansatt hos Alfa Laval i 1995 som salgsingeniør, 1997 som salgsmanager for Alfa Lavals bryggerisegment og 1998 som regionsleder for bryggerisegmentet i Norden og Baltikum. I 1999 ble Casper Andersen Division Manager for komponenter, 2001 Division Manager for prosessdeler og service, 2002 Segment Manager for prosessdeler og service og i 2003 Managing Director for Alfa Laval’s salgsselskap i Danmark.


Om Alfa Laval
Alfa Laval er global leverandør av spesialbygde produkter og tilpassede tekniske løsninger, herunder våre å varme opp, kjøle ned, separere og transportere produkter som olje, vann, kjemikalier, drikkevarer, matvarer, stivelse og farmasøytiske produkter. Alfa Laval Nordic er salgsselskapet som markedsfører Alfa Lavals produkter, systemer og service på det nordiske markedet.