- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet videre. Bedriften går bra, men markedet er noe usikkert. Totalt sett er vi i imidlertid i en gunstig situasjon, sier den nye administrerende direktøren, Geir Knudsen til vvs-forum.no

Det er en erfaren medarbeider med lang fartstid hos Hjellnes Consult AS som over tar sjefsstolen på permanent basis. Knudsen har nemlig siden april i fjor vært konstituert i stillingen. Styret i Hjellnes Consult AS besluttet at toppsjefstillingen skulle lyses ut eksternt og at andre aktuelle kandidater skulle vurderes. Etter en slik vurdering falt valget på Geir Knudsen fra egne rekker.

- Geir Knudsen er vurdert som den beste kandidaten for selskapet, fastslår styrets leder, Ingrid Dahl Hovland.
Geir Knudsen har de siste tolv årene, før han ble konstituert som administrerende direktør, jobbet som seksjonsleder Elektro. Før Knudsen kom til Hjellnes Consult AS var han ansatt hos Drangsholt Ingeniørkontor AS i Trondheim. Den nye administrerende direktøren har sin sivilingeniørutdanning fra Narvik Ingeniørhøgskole og NTH (NTNU) i Trondheim.

Hjellnes Consult AS har lenge hatt en strategi, hvor selskapet har satset på offentlig sektor. Det har ført til at man har en rekke rammeavtaler med kommuner og andre offentlige aktører. Dette sikrer en stabil drift og gir selskapets medarbeidere mange utfordrende oppgaver. Hjellnes Consult AS har 146 ansatte og omsatte i 2008 for ca. 150 millioner kroner.