Kombi-Auto reduserer energiforbruket og gir optimal drift i varme- og kjøleanlegg, Regulatoren installeres på returen og i kombinasjon med  Kombi-S på tursiden som er en stengeventil med tilkobling for impulsrør, opplsyer Honeywell i en pressemelding.

Instillingen av differansetrykket er trinnløst og gjøres enkelt og uten verktøy. Regulatoren er egnet for anlegg med variabel flow, for eksempel i to-rørs varmeanlegg og skaper balanse ved å holde differansetrykket over kursen på et konstant nivå. Selv under skiftende forhold.

Ventilen er utstyrt med en SafeCon™ hurtig tilkobling, og man har mulighet for å utvide med ytterligere ett sett med SafeCon™ på ventilhuset, noe som gir brukeren mulighet for differansetrykkmåling med Honeywell BasicMes måleinstrument.

Det er enkelt å velge riktig ventil da Honeywell tilbyr 2 trykklasser som leveres i alle størrelsene fra DN15 til DN50. Enten velger man 50...350mbar eller 300...600mbar. Både impulsrør på 0,8m og isolasjon for ventilen følger med når du kjøper Kombi-Auto.

Kombi-S stengeventil må bestilles seperat.