- Vi er veldig fornøyd med å få Arne Jorde på plass som selskapets nye daglig leder. Arne har en spennende bakgrunn, lang og solid erfaring innen byggenæringen og ikke minst mange års erfaring med ledelse av en kompetansebedrift. Dette er egenskaper som vil komme Erichsen & Horgen til gode i den videre utviklingen av selskapet, sier styreleder Svein S. Jacobsen.

Erichsen & Horgen har de siste årene hatt en spennende utvikling med blant annet etablering av tjenester innenfor flere spesialfag nært knyttet til VVS og hvor man har vokst til å bli godt over 100 ansatte. Erichsen & Horgen vil videreføre denne positive utviklingen, samt befeste sin posisjon som Norges største rådgivende ingeniørselskap innen VVS, energi og klimateknikk, skriver selskapet i en melding.

- Som regionsjef i COWI har jeg lært Erichsen & Horgen å kjenne som en dyktig konkurrent, samarbeidspartner og et selskap med stor respekt i bransjen. Jeg finner det utrolig motiverende og få muligheten til å lede en kompetansebedrift med mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle Erichsen & Horgen sammen med styre og medarbeidere, sier Jorde.

Arne Jorde starter i sin nye stilling den 2. mai 2016.