Niels Sydtveit har lang erfaring fra bransjen. Er utdannet rørlegger og har de siste 12 år jobbet i FM Mattsson, senere Ostnor Norge som salgssjef.

Tapwell står foran nye utfordringer og har i den anledning økt bemanningen, og vi er veldig fornøyd med å få Niels med på laget. Hans erfaring og bransjekunnskap vil være en verdifull tilvekst og vi ønsker han velkommen til Tapwell-familien sier Finn Blichfeldt eier av Tapwell.
 
-Jeg ser frem til å kunne ta fatt på nye oppgaver og nye utfordringer i Tapwell. Tapwell har en unik posisjon i Norge med stort potensial. Blandebatteriene produseres i Italia, med SINTEF som godkjennelsesorgan. De holder høy standard med et variert, innovativt og stilrent design. Enkle salgs- og forretningsidèer, kvalitet, tilgjengelighet og gode marginaler for kjøper og selger av produktene er viktige ingredienser. Så det er en takknemlig, utfordrende og fornøyelig oppgave jeg nå har foran meg, sier Niels Sydtveit.

Tapwell AS er en totalleverandør av blandebatterier til kjøkken og bad. Selskapet ble etablert i Stockholm i 2000. I 2003 ble det opprettet et eget AS i Norge. De har siden den gang hatt en rivende utvikling og er i ferd med å få et solid fotfeste i den norske VVS-bransjen