Siri Forsberg er 38 år gammel, gift tobarnsmor og bosatt i Lommedalen i Bærum. Hun har allerede opparbeidet en imponerende CV og har bred internasjonal erfaring fra næringslivet. Hun tilbrakte sine 12 første yrkesaktive år hos Norske Skog og hadde økonomiansvar for en rekke ulike funksjoner og avdelinger. Hun hadde blant annet ansvaret for Norske Skogs avdeling i Syd-Amerika i en årrekke. I tillegg har hun hatt controllerfunksjoner innenfor ulike fagområder som salg og IT i konsernet.

Etter Norske Skog ble hun ansatt i Umoe Schat-Harding som produserte livredningsbåter og utstyr forbundet med dette. Der hadde hun økonomiansvaret for servicedelen av selskapet. Dette var en verdensomspennende virksomhet med avdelinger i nær sagt alle verdenshjørner. Da virksomheten ble solgt til Herkules Private Equity, søkte Forsberg nye utfordringer. I høst ble hun ansatt som CFO i Imtech Norway AS og tok plass på hovedkontoret i Lier 1. desember 2013.

- Jeg forsto at dette er et sted jeg kan sette fotavtrykk og være med på å skape noe spennende. Det var grunnen til at jeg søkte stillingen, sier Forsberg og er allerede full av lovord om sin nye arbeidsgiver.

- Jeg vet mye om perioden Imtech har vært gjennom, og fortsatt er inne i, og er derfor forberedt på hva som venter meg. Min erfaring fra konsernstyrt virksomhet vil jeg få god bruk for. Jeg vil fokusere mye på kvalitativ rapportering og klar kommunikasjon. Jeg ønsker å bidra til at Imtech skal levere enda bedre resultater.

Det er ellers endringer i toppledelsen i Imtech Norge.