Den nye serien er en av de viktigste milepælene for bedriften noensinne.

FM Mattsson Siljan er designet av Karsten Eriksson og preges av en enkel og stilren form. I tillegg til materialvalget har man fokusert på å skape et gjennomgående moderne design i kombinasjon med høy energibesparelse og komfort. Serien lanseres under andre kvartal 2015. og kommer i en rekke ulike utførelser for både kjøkken og baderom, skriver produsenten i en pressemelding. 

Selve premierevisningen foregår på FM Mattsson’s stand C03-16 på VVS-dagene i Lillestrøm, 22. - 24. oktober. 

– Siljan er takket være sitt materialvalg et stort steg i FM Mattssons langsiktige miljøarbeid. Designen etterstreber en tydelig forent familiefølelse med myke former og grasiøse linjer som går igjen. Sammen med FM Mattssons funksjoner for komfort og energibesparelse har vi skapt en produktserie for et langt liv i de norske hjemmene, sier Karsten Eriksson (Designer og Creative Director and Founder at KED).

Miljøbevissthet i alle ledd
En gjennomsnittlig norsk forbruker ca. 200 liter vann per døgn. Påvirkning på miljøet via vannforbruk er noe FM Mattsson har fokusert på tidligere, og FM Mattsson Siljan er ikke noe unntak. Miljøpåvirkningen er mindre både under produksjon og ved bruk; serien er energieffektiv og vannbesparende. Dusjpakken har for eksempel oppnådd miljøklasse A og hele serien bygger på EcoSafe, skriver de videre.

FM Mattssons miljøkonsept EcoSafe® handler om total minsket miljøbelastning med energismarte materialvalg og funksjoner. Produktene skal i størst mulig grad være gjenvinnbare.