- Med ProApp fra Geberit får rørleggeren raskt tilgang til produktkatalog, monteringsfil-mer og mye mer. Et like nyttig verktøy som rørtang og tommestokk, sier Arne Håkon Burdal, administrerende direktør i Geberit Norge i en pressemelding.
- Eldre sisterner har gitt rørleggere grå hår i hodet, og spørsmål om modellnavn og tilgengelige reservedeler dukker ofte opp. Med den nye appen kan rørleggeren nå enkelt og på stedet finne frem til alle opplysninger fra sin smart-telefon.

Produktidentifikasjon gjenkjenner sisterner helt tilbake til 1964. Derfor er det enkelt og raskt å finne frem til hvilke reservedeler som skal brukes.

Fremtidens arbeidsdag er mer effektiv
Geberit er stolte over ProApp som inneholder fem forskjellige funksjoner og håper at det nye verktøyet er like nyttig langt frem i tid som tilbake i tid.

- Vi håper at ProApp blir et nyttigt verktøy mange år frem i tid. Og vi synes det er hyggelig om informasjonen i PropApp kan bidra til å gjøre rørleggerens arbeidsdag bedre og mer effektiv, sier Burdal.

Han påpeker videre at nettopp effektivisering er en av appens store styrker.
- Ved hjelp av bilder i appen er det en-kelt å identifisere sisternen og finne reservedeler eller bestille dem via e-post. Den nye, smarte VVS-kollegaen gir høyere effektivitet, og gjør det enkelt å komme videre til dagens neste oppgave.