Skal vokse videre
NVS står klippefast på visjonen om å være Norges ledende tekniske entreprenør. For å oppnå visjonen har konsernet den senere tid kjøpt opp flere bedrifter på en rekke forskjellige steder rundt om i landet. Disse oppkjøpene fører også med seg behov for flere ansatte.

- Vår strategi går på fortsatt vekst og konsernets ambisjoner om å utvikle seg til å bli en totalteknisk entreprenør. På sikt skal vi bli landsdekkende og skal tilby våre tjenester av høy kvalitet til et krevende marked landet rundt. Vi skal vokse utover det å være etablert rundt Oslofjorden og på Svalbard, sier Kjelsås.

30 medarbeidere
NVS kommer til å søke etter rørleggere, servicerørleggere, lærlinger, trainees på prosjektledelse og prosjektledere. Antallet vil anslagsvis ligge på ca. 30 personer, men alt avhenger av kvaliteten på søkermassen.

Det skal blant annet ansettes nye medarbeidere i Drammen, Sarpsborg, Ski og Oslo. Hovedtyngden vil nok ligge i Drammen, men behovet i Sarpsborg er også forholdsvis stort.

Solide eiere
- Vi glemmer heller ikke alle våre ansatte. Selv om vi skal rekruttere nye medarbeidere til en stadig økende oppdragsmengde satser vi på investere i medarbeidernes kompetanse. Vi skal blive tørstevalg for stadig flere. Vi har etablert egen skole som gjennomfører utviklings- og opplæringstiltak for alle nivåer. Dette er viktig for å holde på egne medarbeidere og det e betydningsfullt for de som vurderer å velge oss som arbeidsgiver, påpeker HR-ansvarlig Knut Kjelsås.

NVS er eiet av det hollandske selskapet Imtech som har ca. 30 000 ansatte. Imtech er dermed Europas største innen entrepriser.