Oppkjøpet, som først må godkjennes av Konkurransetilsynet, er innenfor fagområdet  Byggautomasjon, og er et nytt marked for NVS som de ser på som svært interesant og med et betydelig potensial.

NVS er i dag en av landets ledende rørentreprenører og virksomheten omfatter tjenester innenfor varme og sanitær, industri, sprinkler, service og vedlikehold. NVS i Norge har 14 avdelingskontorer og totalt sysselsetter virksomheten ca 470 personer.

NVS’ offensive vekststrategi innebærer vekst innenfor nye geografiske områder og markedssegmenter. NVS AS er allerede i dag markedsledende i Norge når det gjelder store og komplekse prosjekter innenfor rør. Som en viktig del av vekststrategien inngår også å oppnå samme posisjon innenfor elektro-installasjoner, ventilasjon og tilstøtende områder.

Gjennom ervervet at Unireg AS når NVS et nytt marked med stort utviklingspotensial. Samtidig får NVS tilgang til den spesielle kompetanse som er bygget opp hos Unireg AS innenfor Byggautomasjon.

Unireg AS har kontor på Slependen utenfor Oslo. Årsomsetningen er ca 20 MNOK og bedriften har ca. 7 ansatte.

Adm. Dir. Torkil Skancke Hansen i NVS AS mener at dette ervervet gir åpning for nye muligheter for NVS. - Unireg er spesialister innenfor klimaregulering, energistyring og driftskontroll. Dette er viktige områder som er krevende, og vi ønsker å ligge i forkant når det gjelder samspillet mellom de tekniske entreprenørene. Med Unireg på laget har vi tatt et viktig skritt i retning av å bli en komplett teknisk entreprenør som kan ta et stadig større ansvar i prosjektene.

Petter Thomassen etablerte Unireg sammen med Ivar Jansen i 1996. Petter Thomassen er meget fornøyd med å få NVS AS som nye eiere. ”NVS er en solid bedrift med klare meninger om fremtidens marked innenfor byggebransjen. Deres eiere Imtech har lykkes bra med flerfaglighet i mange land og det skal bli spennende å få være med på å utvikle NVS videre i Norge.”

Unireg AS vil inntil videre bli drevet under eget navn og som eget selskap eiet 100% av NVS AS.
Petter Thomassen fortsetter som Daglig Leder i bedriften og organisasjonen for øvrig forblir uendret.