NVS i Norge er i dag markedsledende i det norske markedet når det gjelder store og komplekse installasjonsprosjekter. Et av målene med kjøpet av Olav C. Jensen & Søn er å bedre markedsposisjonen også som en bred serviceaktør innenfor installasjonsområdet. Ved at Olav C. Jensen blir en NVS-avdeling i Ski forsterker samtidig NVS sitt nærvær i en interessant og ekspansiv region.

NVS sin virksomhet i Norge har hatt en positiv vekst og omsetningen er mer enn femdoblet de siste ti årene. I begynnelse av 2008 skjedde også et betydelig oppkjøp (Knut Nilsen & Co AS) og konsernsjefen i NVS, Håkan Bergkvist, ser gode muligheter for ytterligere ekspansjon.

”Med Imtech N.V. som sterk eier, har vi alle de ressurser som skal til for å fortsette veksten i Norden gjennom ytterligere oppkjøp. Sammen har vi også formet en felles visjon om hvordan vi skal utvikle konsernets totaltilbud i markedet. For virksomheten i Norge innebærer det at vi skal forsterke vår kapasitet innenfor service og vedlikehold, og overtagelsen av Olav C. Jensen & Søn er en del av denne kapasitets-utviklingen”, sier Håkan Bergkvist.

Stein Dahle som leder NVS i Norge mener att ressursene og servicekompetansen hos Olav C. Jensen & Søn, som har ca. 15 medarbeidere, blir en sterk plattform når NVS etablerer en avdeling i Ski.

- Regionen har i flere år vært meget ekspansiv med høy byggeaktivitet og det er et stort marked for de service-tjenester som vi skal tilby. Jeg ser også gode muligheter til å spre servicetilbudet til viktige kundegrupper. Olav C. Jensen har en bred kundebase hos både større eiendoms-besittere og utbyggere og det er kunder som etterspør et stadig bredere servicekonsept. Vår ambisjon er derfor å gradvis utvikle slike konsepter sammen med den nåværende ledelsen i selskapet og ikke minst etablere NVS som et sterkt varemerke i regionen”, avslutter Stein Dahle