NVS er i dag en av landets ledende tekniske entreprenører og virksomheten omfatter tjenester innenfor rør, elektro og byggautomasjon. Ventilasjon leveres også gjennom samarbeidende selskaper og dette gjør NVS til en totalteknisk leverandør. NVS i Norge har 14 avdelingskontorer og totalt sysselsetter virksomheten over 500 personer.

NVS’ offensive vekststrategi innebærer vekst innenfor nye geografiske områder og markedssegmenter. Ervervet at Unireg AS tidligere i år har vært meget vellykket og Unireg AS har bragt NVS inn i et nytt marked med stort utviklingspotensial. Byggautomasjon bidrar til å knytte sammen de tekniske fagene rør, elektro og ventilasjon, og tilførsel av høyt kompetente medarbeidere bidrar til bedre prosjekter og gode tekniske løsninger.

Unireg AS har kontor på Slependen utenfor Oslo. Årsomsetningen er ca 25 millioner norske kroner og bedriften har 7 ansatte i dag. Når vi overtar Byggautomasjonsavdelingen til Moelven blir Unireg AS totalt 12 medarbeidere og fremstår dermed som et ledende miljø i Norge innenfor dette faget. De nye medarbeiderne vil få sine kontorer i Brobekkveien sammen med NVS’ Oslo-avdelinger.

Adm.direktør Torkil Skancke Hansen i NVS AS mener at tverrfaglighet og kompetanse er nøkkelord i byggebransjen i tiden fremover.
- Vår satsning på Byggautomasjon og kjøpet av Unireg har vært meget vellykket. De er spesialister innenfor klimaregulering, energistyring og driftskontroll. Dette er krevende områder, og vi ønsker å satse ytterligere innefor denne nisjen. Vi er veldig glade for å få Moelvens folk med på vårt lag. Dette er fagfolk som er attraktive i markedet og sammen skal vi stå frem som en slagkraftig aktør innenfor Byggautomasjon.

Petter Thomassen er daglig leder i Unireg AS og er meget fornøyd med å få øket staben med gode folk.
- Vi har hatt gode samtaler med Moelvens folk i forkant av dette ervervet og jeg ser at vi nå skal få til en etterlengtet ekspensjon. Vi øker fra 7 til 12 medarbeidere og det gjør at vi blir en tyngre aktør på større prosjekter samtidig som vi vil ha kapasitet til å utvikle nye konsepter både innenfor service og prosjekt i NVS-systemet. I tillegg har våre nye medarbeidere erfaring og kompetanse med andre toppsystemer enn de vi normalt leverer. Følgelig blir vi mer komplette. Dette er helt i tråd med NVS og Imtechs mål.

Unireg AS vil fortsatt bli drevet under eget navn og som eget selskap eiet 100 prosent av NVS AS.

Petter Thomassen fortsetter som daglig leder i bedriften og de fem nye medarbeiderne fra Moelven vil finne sine naturlige plasser i organisasjonen.