NRL skal ha generalforsamling på Park Inn Oslo Airport 22. mai i år.

Gikk underskudd
Det meldte seg inn 87 nye bedrifter i fjor, men 53 bedrifter meldte seg ut. Av den grunn blir nettotilgangen på 34 nye bedrifter.
NRL kan vise til et underskudd i 2011 på 221 000 kroner. Dette skyldes i første rekke uteglemt innrapportering av lønnsforhøyelser som igjen slo ut på pensjonsinnbetalingene til Vital.  NRLs likvide beholdning er derimot god med 13, 75 millioner kroner på bok. Totalkapitalen var ved utgangen av 2011 på 16,6 millioner kroner, så det er en bunnsolid forening.

I løpet av fjoråret har NRL videreført arbeidet med porifilering og markedsføring av foreningen og omdømmebyggingen for bransjen. Det er satset spesielt på kampanjen «Skikkelig rørlegger», som er en forbrukerrettet kampanje som oppnår god oppmerksomhet blant publikum.

Usikkerhet i markedet
Det er også vært stort fokus på vannskadeforebyggende arbeid. Man tapte kampen mot søknadsplikten, så derfor er det ekstra viktig for folk å bruke en «skikkelig rørlegger».

NRL skriver i sin årsberetning at det er heftet stor usikkerhet rundt den videre økonomiske utviklingen. Det er blant annet den internasjonale uroen som skaper usikkerhet og som i sterkere grad kan slå inn i det norske markedet. Tidligere analyser viser at resultatgraden i bransjen stadig faller, men samtidig øker bedriftenes soliditet. Det betyr at NRLs medlemsbedrifter står godt rustet til å møte en eventuell konjunkturnedgang.

Stein Ove Bjelland fra Haugesund har vært leder av styret i NRL i 2011, mens Ole Gustav Ronten fra Oslo har vært nestleder.