NRA Øst AS har i høst vært på jakt etter nye lokaler og valget falt altså på Lørenskogveien 75, som ligger i Lørenskog kommune, men som grenser inn til Oslo.

Annet behov
Det er i første omgang ikke snakk om så mange kvadratmeter som NRA ØST AS har leid. Lokalene er ment som et utgangspunkt for driften og det vil ganske sikkert melde seg et helt annet behov etter som det blir mer omfattende drift i selskapet.

For øyeblikket er det Norsk Rørallianse (NRA) som jobber med tilrettelegging og kjører prosessen videre. I praksis vil det si Arne Håkon Burdal og Jarle Aune – henholdsvis daglig leder og styreleder- som har ansvaret for fremdriften.

Ledende aktør
De tre frontfigurene, Ole G. Ronten, Tor Erling Andersen og Knut Jarle Kvaløy er i fullt arbeid som sine nåværende arbeidsgivere. Ronten avslutter sitt virke hos Oras 1. mars neste år, mens Kvaløy hos Heidenreich gir seg 31. januar 2013. Tor Erling Andersen avslutter hos Oras ved årsskifte og starter for fullt i NRA Øst ved inngangen til 2013.

- Vi respekterer de avtalene vi har med våre arbeidsgivere, så ta kontakt med NRA, svarer en meget hyggelig, men ordknapp, Knut Jarle Kvaløy da www.vvsforum ber om en statusrapport for det forholdsvis nyetablerte selskapet.

NRA Østs planer ble kjent i oktober og ambisjonen er å bli en ledende rørentreprenør på Østlandsområde.

Det er NRA Invest AS og de tre profilerte, nevne herremenn som eier selskapet NRA Øst AS.