Bygg Reis Deg arrangeres på Lillestrøm i perioden 22-27 september, og for første gang skal Novemas nye avdeling for boligventilasjon markedsføre sine produkter og tjenester i full bredde.
- Bygg Reis Deg er viktig. Dette er møteplassen for byggeindustrien, så vi har store forhåpninger til messen. Her skal vi bygge merkevare og markedsføre våre produkter, fastslår Thorstensen.

Novemas boligavdeling har vært i virksomhet i ett års tid og kan se tilbake på en positiv utvikling med tanke på at oppstarten var sammenfallende med starten på finanskrisen.
- Vi er blitt godt tatt i mot i markedet og vil nok ha ca. 6-700 leveranser når året er omme, men det er rom for flere oppdrag. Samtidig skal vi ha kontrollert vekst, så vi legger stein på stein og skynder oss langsomt fremover.

Det er flere årsaker til at Novemas boligventilasjonsavdeling har hatt en god start. Trioen Jørn Storm Thorstensen, Bjørn A. Borch og Torgeir Karlsen har lang og bred erfaring fra bransjen. I tillegg har selskapet produkter og løsninger som er innovative og fremtidsrettede.
- Våre produkter åpner for fleksible løsninger og vi har i utgangspunktet den oppfatningen at produktene skal ha like lang levetid som selve bygget. Vi satser på et nært og tydelig samarbeid med boligprodusentene, understreker Jørn Storm Thorstensen.

Novema leverer blant annet aggregater med bypassløsninger for leiligheter og småhus. Ingen andre i markedet kan måle seg med det tilbudet Novema har når det gjelder kjøkkenhetter. Hettene er tilpasset styring på aggregatene.

Novema Aggregater AS, som eier ventilasjonsavdelingen i Tønsberg, har undertegnet en avtale med Mesterhusgruppen. Dette er landets ledende innkjøpskjede når det gjelder husbygging. Novema er i dialog med flere andre, store kjeder.
- Vi kommer også til å ha større fokus på ventilasjon i næringsbygg fremover. Blant annet vil vi satse bredere på Sørlandet, men først skal vi altså vise oss frem på Bygg Reis Deg, sier Thorstensen.