-Dette er en serie som enkelt kan integreres i et moderne norsk bad, mener daglig leder i Eurobad AS, Bror B. Meyer.

-Vi har lang erfaring med nostalgi, sier Meyer med et smil. Han tar umiddelbart poenget med synonymene nettopp i erfaring og nostalgi.

Det greske ordet nostalgi betyr egentlig «sykelig hjemlengsel», men man behøver verken være syk eller ha sterk hjemlengsel for å trives i nostalgisk bademiljø. For mange handler det rett og slett om velvære når man kommer inn i et bad med design fra tidligere tider.

-Mennesker i godt voksen alder blir gjerne nostalgiske, men vår erfaring er at også førstegangsetablerere har sans for nostalgi. Både unge og eldre vil gjerne ha det ”koselig” på badet. Mange velger en minimalistisk stil i kjøkken og stue, men på badet kan det gjerne være litt annerledes. Derfor blir det ofte en blanding av ny og gammel stil, forklarer Meyer.

Nostalgi i moderne boliger
Eurobad har i flere år vært en av markedslederne på nostalgisk porselen og armatur i VVS markedet i Norge, og selger betydelig kvanta fra kjente merkevarer som italienske Rubitor og engelske Twyford.

-Det er få leverandører som satser på denne typen armatur og porselen i Norge, og vi har valgt å satse på dette av den enkle grunn at det faktisk er et betydelig marked. Det er alltid plass til litt nostalgi også i en moderne bolig, og vi kaller dette gjerne for klassisk stil i moderne hjem. Det er den minimalistiske stilen som dominerer hos de fleste unge. Forbrukerne ønsker imidlertid alltid alternativer, og det vil vi gjerne gi dem blant annet gjennom den nye Integrity-serien.

Dette er en kvalitetsserie til en fornuftig pris for folk flest, sier Bror B. Meyer i Eurobad AS i Drammen.