Det er samme prisleie som for kvalitetsbad med vanndyser. Christensen kan glede seg over godt salg, men han synes det er underlig at nordmenn, kanskje verdens rikeste folkeferd, så lett faller for billigprodukter fra Kina.

– Kina-produkter oversvømmer det norske markedet. Mye tas hjem i containere av folk som driver etter hit-and-run-prinsippet. Disse varene er ikke bare av tvilsom kvalitet, men også utrolig lite gjennomtenkt.

– Kinabadene har ofte dysene plassert helt tilfeldig, slik at de ikke kommer til. Noen har dessuten så lav vannstand at det ikke blir noen massasje rundt nakken. Hodet er ofte løftet ut av karet mot en pute som igjen reduserer muligheten til nakke- og skuldermassasje. 


Bildetekst: Liggestilling i et Hurricane boblebad: Dysene er plassert slik at du får riktig massasje av nakken.

– Norge er et u-land når det gjelder kinavarer, mener Kjell Christensen. – Mens vi, verdens rikeste mennesker, tukler med mindreverdige produkter, sier danskene konsekvent nei. Danskene er mer opptatt av design og kvalitet og har valgt europeiske produkter. Også tyskerne, med sine fantastiske forretninger i flere etasjer, selger bare europeiske merkevarer.

– Det er produktegenskapene som selger, fremhever Christensen. – Det er ikke mulig å ha best kvalitet og lavest pris.