.Tom vant prisen bl.a. for sin innsats for å lage RIFs oppsiktsvekkende analyse av det offentlige Norge gjennom dokumentet "State of the Nation". I tillegg sitter Tom på RIFs ekspertpanel innen Vann og avløp. 

Uttdrag fra begrunnelsen:
"Årets ildsjel gis til en person i RIF miljøet som har bidratt ekstraordnært i forhold til rådgiverfelleskapet ved å synliggjøre verdien av rådgivernes kompetanse og øke interesse for rådgiverbransjen. Årets ildsjel gis til en person som har vært en pådriver for rekruttering til ingeniørfag generelt og rådgiveryrket spesielt. Det er person som har stilt opp for rådgiverfelleskapet uttalige ganger." Les hele begrunnelsen her.

I år var det enda flere kandidater til prisen. Juryen besto av RIF-direktør Liv Kari Hansteen, Multiconsult-direktør Ola Dalen, ansvarlig redaktør Tormod Haugstad i Teknisk Ukeblad og Børge Bertelsen i Myklebust AS(leder).

Tom er seksjonsleder for VA-ledningsanlegg i divisjonen Miljø, vann og sikkerhet og er Markedskoordinator for markedsområdet Vann og avløp, og jobber ved Norconsult sitt hovedkontor i Sandvika.

Kilde.norconsult