Salgssjef Lars Korsbakken forteller i en pressemelding om svært god respons når produktene blir presentert for forhandlere og forbrukere.
– Denne serien har flotte rene linjer med en myk og tiltalende profil. Med de klare fargene som detaljer på kranen kan kundene ta igjen farger fra andre detaljer i rommet, eller de kan velge å gjøre dette til en lekker detalj i seg selv.  Kranene i sort, hvit og krom vil bli lagervare hos oss, mens de andre fargene leveres på bestilling.

Serien inneholder både høy og lav servantkran og kjøkkenkraner.  Alle variantene kan i tillegg til krom leveres i fem forskjellige farger som detaljer på tut og hendel. Det er sort, hvit, lime, sitron og kaffe.  I tillegg til det svært tiltalende designet er alle produktene både produsert, emballert og fungerer miljøvennlig.

Energibesparende
- Ved posisjonering av keramikken inne i kranen starter man på kaldt vann, istedenfor lunkent når man skrur på kranen. Dette forhindrer at man bruker varmt vann når det ikke er behov for det, sier Lars Korsbakken.

Vannsparing
En vanlig kran gir mellom 9 og 12 liter vann pr minutt.  Ved installasjon av Linfa-kraner kan man velge å bytte til en annen vannmengde-begrenseren som følger med i pakken. Da reduseres vannforbruket til 5 liter pr minutt, noe som gir en optimal vannbesparing samtidig som kranen fortsatt har en god luftblandet vannstråle, skriver Korsbakken i pressemeldingen.

I produksjonen gjennomgår Linfa-kranene en antibakteriell behandling som forhindrer bakterieutvikling i eventuelt stillestående vann innvendig i kranen.