Serviceskolebygget omfatter et tilbygg på ca. 1.800 m2ved siden av dagens serviceskole for mekanikere og annet servicepersonell i Møller gruppen.

Bygget vil reises som et stålbygg og vil få yttervegger av bindingsverk som forblendes med pusset mur. Arbeidene har startet og overtagelse er planlagt i løpet av sommeren 2012.

Også rehabilitering av Skedsmo Bilsenter

Ombyggingen av Skedsmo Bilsenter berører ca. 2.400 m2med bygningsmasse, og omfatter både rivearbeider, rehabilitering og en mindre utvidelse av eksisterende bygg.

- Arbeidene omfatter komplett ombygging av arealene inkludert tekniske anlegg samt nye glassfasader. Prosjektene passer godt inn i vår portefølje og vi ser frem til å sette i gang, sier distriktssjef Gunnar Ulvestad i NCC Construction.

Fra 1. januar 2012 er alle ny byggeplasser i NCC Construction ”grønne byggeplasser”. Grønn Byggeplass setter blant annet krav til energieffektive løsninger, effektiv avfallshåndtering og bruk av kjemiske produkter.

- Grønn Byggeplass er et viktig virkemiddel i vår visjon om å være det ledende selskapet innen bærekraftig utvikling – økonomisk, sosialt og miljømessig, sier leder for Miljø og energi i NCC Construction, dr.ing Sigrid Strand-Hanssen.