Han forteller at prefabrikerte løsninger bygges med Bac X våtromsplater som er godkjent av Sintef, og løsningene er utviklet i tett dialog med flere rørleggere for å finne gode praktiske moduler som er lett å installere i vegger og stenderverk, og at de passer til alle mål som er nødvendig.

- I Norge stilles det høye krav til sisterner som er montert i vegg og membranløsning bak sisterner i vegg, påpeker Styffe.

- Vi har lyttet til markedet, og de tilbakemeldingene vi har fått fra håndverkerne, har bidratt til at vi i dag kan tilby de ulike modulene og løsningene som etter min mening er unike, sier Styffe.

Duri Fagprofil har fått bra respons på produktene hos SINTEF og ham håper å få godkjent hele prefabmodulen i løpet av året.

Saken fortsetter under bildet:

Modulene har de tekniske kravene de skal ha med hensyn til fall, dybde, bunn og membran.

Våtromsplaten er kompatibel med smøremembran, er modultilpasset til reisverk på C/C 60cm og er et tett system. Dette gjør at lekkasjer enten det spruter oppover eller bare pipler litt, blir fanget opp.

- Vi er i samtaler med en grossist som har fattet stor interesse for de prefabrikerte toalett- og sisterneløsningene. Derfor håper vi disse vil være tilgjengelige for rørleggerne før sommerferien.

Vi har også flere andre spennende produkter på gang som er høyaktuelle for håndverkere, sier Styffe.

Han legger til at Duri Fagprofil også kan tilby de samme våtromsplatene som hjørnekasser rundt rør av de fleste tykkelser.

Les mer om våtromsplaten.