- Vi er veldig godt fornøyd. Fortsetter aktiviteten på samme høye nivå i årets siste måned, så får vi et veldig bra år, kommenterer daglig leder i Isoterm AS, Geir Kåre Kroken til www.vvs-forum.no

Nye produkter
Isoterm AS hadde en virkelig godt økonomisk år i fjor. Bedriften kunne notere seg for rekordomsetning. Nå styrer man altså mot et nytt, godt økonomisk år. Ser man perioden 2009-2011 i sin helhet har Isoterm As hatt en fin vekst.

Det er flere årsaker til at Isoterm AS opplever suksess. En viktig faktor er at bedriften har vært dyktig til å utvikle nye produkter og markedstilpasse seg til en moderne tid. I mars i år lanserte man for eksempel et ”nytt Isotermrør” i markedet.

- Det nye røret ble tatt godt i mot og overgangen har gått veldig bra. Samarbeidet med grossistene og informasjonen til kundene har også fungert meget fint. Vi forventer en økning i disse produktene fremover, sier Kroken.

Isoterm AS har også lansert Thermoflex isolerte Pexrør på kveil for tappevann og varmeanlegg. Når det gjelder dette produktet, så noterer man seg også for omsetningsøkning.

Saken fortsetter under bildet:

Thermoflex isolerte Pexrør

Ansatt ny selger
- Dette er også produkter som vi forventer oss mye av og det ligger en stor oppside her, for fortatt er det faktisk mange som ikke kjenner til at vi har akkurat disse produktene.

Som et ledd i videre satsing og bearbeiding av markedet, så har Isoterm AS ansatt en ny VA-selger med ansvar for
Oppland og Østfold. Den nyansatte heter Vigdis Berg og kommer fra Heidenreich AS. Vigdis Berg har jobbet i VA-bransjen siden 1989 og har følgelig bred erfaring fra dette området. Den nye selgeren er på plass 1. februar neste år.

- Vi er altså optimister og ser lyst på situasjonen, påpeker daglig leder i Isoterm AS, Geir Kåre Kroken.