MagiCAD er et markedsledende IFC-sertifisert BIM-verktøy som dekker hele spekteret innen prosjektering av VVS- og El-installasjoner. MagiCAD er en applikasjon, og finnes for plattformene AutoCAD og Revit.

MagiCAD inneholder produktdatabaser fra de mest brukte leverandørene av utstyr innen VVS og El-installasjoner og inneholder dermed hundretusenvis av produkter og symboler med tekniske spesifikasjoner og beregningsdata.

- Mange av våre kontakter i ventilasjonsbransjen har ønsket å få Micro-VAV inn i MagiCAD. Dette har vi nå lagt inn, og vi håper dette vil være til hjelp for dere som prosjekterer behovsstyrte ventilasjonsanlegg, sier Torkel Bøe i Micro Matic.

Micro-VAV ble godt mottatt på det norske markedet da det kom i 2011/2012 og er allerede solgt i mange tusen enheter. Stadig flere entreprenører benytter Micro-VAV, grunnet høy kvalitet, rask levering og gunstig pris.

- Mange av våre kunder har også tatt i bruk kablingssystemene, Control Black og Control White. Dette er plug & play-løsninger som er meget godt egnet i rehabilitering og i mindre bygg, sier Bøe

Micro-VAV Control Black er kablingssystem for VAV (Variable Air Volume). Med pluggbare løsninger fra Wago Winsta kan ventilasjonsmontøren selv koble spjeld og sensor – uten behov for elektriker.

Micro Matic poengterer at det ikke mulig å koble feil. At det kan kobles av ventilasjonsmontør, at alt av kabler og plugger følger med og at det er en rask, sikker og rimelig installasjon.

Selskapet markedsfører også Micro-VAV Control White, et produkt for lys og ventilasjon i mindre rom.

Begge disse er pluggbare løsninger som ventilasjonsmontøren selv koble til spjeld, sensor og belysning – uten behov for elektriker. Også her oppgir Micro Matic at det ikke er mulig å koble feil, at det gir styring av lys og ventilasjon i samme system, at alt av kabler og plugger følger med og at det er en rask, sikker og rimelig installasjon.

- Løsningene er også levert til boligprosjekter. Her har ventilasjonsmontøren selv utført alle el-tilkoblinger, som for øvrig er basert på Wago-winsta systemet, sier Bøe.

Han legger til at om kunden ønsker det, kan Micro Matic levere ferdig programmerte spjeld, kablingssystem og sensor.

- En eske for hvert rom, merket med romnummer. Løsningene er rimelige, og mulighetene for feilkobling er eliminert. Med VAV-spjeld, kablingsystem og CO2/temperaturregulatorer fra Micro Matic, er du sikret en problemfri og sikker løsning for behovsstyrt ventilasjon, avslutter Torkel Bøe.