Under åpningen og klippingen av snoren påpekte adm.direktør Rolf Nilsen i Porsgrund Bad, og Thomas Hanche-Olsen, adm.direktør i Oras Armatur, at de har samlet to av VVS-bransjens mest kjente varemerker i et og samme showrom. Det håper de rørleggerne i Oslo med omegn skal benytte seg av. Begge var stolte av å vise frem en ny topp moderne utstillingsplass for sin produktrange ovenfor alle fremmøtte. Der krydde det av kjente fjes, rørleggere, grossister, og representanter fra baderomskjedene.

Saken fortsetter under bildet:

Her klippes snoren og det nye showrommet er offisielt åpnet. Til å foreta denne høytidlige seansen var selveste direktøren fra Oras i Finland ( i midten) CEO og President i Oras Oy, Pekka Kuusniemi invitert. Fra venstre ser vi adm.direktør Thomas Hanche-Olsen i Oras Armatur Norge, og adm.direktør Rolf Nilsen i Porsgrund Bad til høyre.

Håper rørleggerne ser nytteverdien
I tillegg til selve showrommet vil også lokalene i Smeltedigelen 1 i Kværnerbyen være Oras Armatur sin avdeling i Oslo. Porsgrund Bad vil også ha et kontor i bygget.

- Dette er en spennende satsing som vi har stor tro på, og håper rørleggerne vil benytte seg av. Det er mange rørleggere som ikke har butikk, og nå får de muligheten alene eller sammen med sine kunder til å komme innom her for å se alle de flotte produktene vi og Porsgrund sammen kan tilby. Vi synes selv at lokalene har blitt utrolige flotte, og det håper vi selvfølgelig kundene gjør også. Man skal jo bli inspirert når man skal innrede badet. Det tror jeg vi kan garantere her, sier Eli Vold i Oras Armatur.

Vold vil være den som koordinerer og tar i mot kundene som kommer inn døren i det nye showrommet i Smeltedigelen 1.

Kjente varemerker
Porsgrund Bad gjennom IDO-gruppen og Oras Armatur har et tilsvarende showrom i Stockholm. Der er derimot lokalene en god del større. Det er blant annet erfaringene fra den satsingen som har satt produsentene på ideen om gjøre tilsvarende i Oslo.

- Oras Armatur og vi representerer to av VVS-bransjens mest kjente varemerker i Norge. Derfor er det moro at vi sammen kan få til et showrom og et konsept som dette. Jeg mener det er viktig at rørleggeren har et sted å gå, og kan se hele fullsortimentet som tilbys. Her viser vi et veldig bredt varespekter som burde appellere til både rørleggeren, og forbrukeren, forteller sjefen for Porsgrund Bad i Norge, Rolf Nilsen.
- Vi ønsker at rørleggerne og ikke minst deres kunder skal komme hit å se en kjempeflott utstilling, få gode og kvalitetssikre råd, bli inspirert, istedenfor å dra til Bauhaus eller andre byggvarehus for å kjøpe produkter til badet, det være seg armatur eller møbler.

Nilsen forteller at de har jobbet med dette prosjektet i over et år, og sett på mange forskjellige lokaler i og rundt Oslo. Han er særdeles fornøyd med hva de har fått til, ikke minst beliggenheten.


Didrik Solli-Tangen kastet glans over åpningen med tre fantastiske sanger..


Flere kjente fjes var på åpningen.