- Når boligbyggingen synker med 30 prosent, så er det ikke det minste merkelig at også vi merker en viss stagnasjon og tilbakegang. Naturligvis er ikke vi skjermet fra hva som skjer ute i markedet, sier markedsdirektør hos Norsk Wavin AS, Jens Beckman.

Jens Beckman påpeker at det er god aktivitet på rehabiliteringssiden, men at det på nybyggings- og prosjekteringssiden er størst nedgang.
- Hva tro du vil skje med markedet fremover?
- Vanskelig å si noe konkret, men markedet vil kanskje falle ytterligere et par prosent for deretter å stabilisere seg. Det å komme med eksakte prosentsatser har lite for seg i et urolig marked. Vi utvikler og selger miljøriktige løsninger som til enhver tid er interessante for våre kunder, derfor ser vi optimistisk på fremtiden.

Wavin produserer og selger produkter som ikke er synlige i det daglige siden systemene er skjult i vegger og gulv, under veier, parkeringsplasser og landbruksarealer. Tigris Superflex er et av produktene som Wavin selger. Markedsdirektør, Jens Beckman bekrefter at produktet er etterspurt.
- Bakgrunnen for at så mange kjøper Tigris Superflex er at produktet har meget konkurransedyktige egenskaper, som blant annet god fleksibilitet, liten bøyeradius, isolasjonsskum med lukkede porer som hindrer fuktopptak og et dobbeltvegget varerør som tåler hard behandling, sier Beckman.