Etter 20 år som rørlegger begynte Walle ved hovedkontoret til Klima & Varmeteknikk AS i Moss for ett år siden. Salgsingeniøren har vannbåren varme og luft/vann-varmepumpen Stinger Plus som spesialområde. Siden han har god rørleggerbakgrunn har Walle markert seg som en av de beste ambassadørene i markedet.

Deler kunnskap
- Jeg opplever det helt klart som en fordel å komme fra rørleggersiden av bransjen. Når gutta skal bestille varer eller har konkrete utfordringer vet jeg hva de snakker om. Det virker å være en klar fordel, i hvert fall i mange tilfeller, å matche en praktiker med en praktiker. Vi behøver ikke bruke tid på å forklare hva vi egentlig mener når vi snakker samme språk, sier Walle. Den direkte dialogen gir ikke bare nyttig informasjon en vei.
- Vi fanger også opp signaler og konkrete innspill til endringer som er med på å gjøre våre produkter bedre, understreker Walle.

Fin fremgang
- Varmepumpemarkedet er i god utvikling, det er fremdeles i god vekst - og med produkter som Stinger Plus er det hyggelig å møte kundene, mener Walle. Nå når han er på leverandørsiden i stedet for rørleggersiden, forsøker Walle å ta godt vare på kundene.
- Jeg har opplevd mye etter 20 år som rørlegger. Nå kan jeg gjøre det jeg ønsket mine leverandører gjorde for meg, smiler Walle. Han er også godt fornøyd med å kunne bidra med noe samfunnsnyttig, salg av bedre inneklima er meningsfylt.