Men FM Mattsson har ikke lært noe av det, de lanserer tvert imot en kranserie hvor ryggen så absolutt skal vises frem. Det er den nye serien 9000E, som ikke bare skal være energisparende og miljøvennlig, men også har en tiltalende bakside. 


FM Mattsson stand på Nordbygg.

Men på Nordbygg var det andre egenskaper Mattsson fremhevet sterkest i sin lansering av "miljø- og klimasmarte vannkraner". Om vi skal tro Mattsson, er det mye å spare med deres nye kraner, både for lommeboken og miljøet: "Ved å bytte til moderne kraner i dusj, servant og oppvaskbenk kan en vanlig husholdning spare opptil 3000 kroner i året. På kjøpet reduseres utslippene av drivhusgasser med opptil 2,5 tonn."


Mattssons energi- og miljøbesparende kranserie 9000E.

– Vi har oppdatert designen på Sveriges mest solgte kraner og samtidig gjort dem enda bedre for miljøet. Man kan nå spare penger og minske sin miljø- og klimapåvirkning uten å prute på kvalitet og komfort, sier FM Mattssons produktsjef Lars Beronius – sånn i all beskjedenhet.

VVS-forum skal ikke her gå i inn på de tekniske detaljene som gjør FM Mattsson nye kranserie så energisparende og miljøvennlige. Tar vi ikke helt feil, er det opptil flere av våre lesere som vet hvor i Norge de kan få nærmere opplysninger.

 

 


 

Interesserte på Mattssons stand. Kanelbullane smakte også godt.