Aktiviteten er med andre ord stor og det vil bli mange spennende prosjekter som vil bli store i omfang.

Ny skole
Utbyggingen av den nye videregående skolen blir Vestfold Fylkeskommunes største prosjekt gjennom tidene, og total bygningsmasse er satt til 25.000 m2 . Bygget skal være ferdigstilt til skolestart i 2009.

Nytt kulturhus
Stein Erik Hagen og Mille Marie Treschow har tilbudt seg å bygge og finansiere et nytt kulturhus i Larvik. Kulturhuset skal være på 4.000 kvadratmeter og skal etter planen stå ferdig i løpet 2009. Det er arkitekt Niels Torp Arkitekter som tegner bygget. I skissen er det planlagt tre kinosaler, herunder en storsal med plass til cirka 500 personer. Det er også skissert et skyve-amfi, slik at det kan arrangeres rockekonserter og messer med plass til 700 personer. Kostnadene er beregnet til rundt 180 millioner kroner

Nytt spa-hotell
På Fritzøe Brygge skal det bygges luksus-spa. Et basseng med lokalt kildevann, plassert sentralt i hotellet, inngår i planene. Kostnadene er beregnet til godt over 300 millioner. Spa-delen vil kreve 2100 kvadratmeter av byggets i alt 14 500 ”meter”, og vil tilby alt et normalt spa kan. I tillegg legges det opp til en omfattende fitnesseksjon. Strandsiden skal ligge delvis under det åpne overbygget, og grenser til det offentlige bryggeanlegget i Larvik. Området gjøres tilgjengelig for det offentlige.

Kilde: Estatemedia