Mads Meisingset fikk den velfortjente utmerkelsen for sitt mangeårige engasjement for VB, og har helt siden ideen og skissene til dagens VB ble utarbeidet i 2007 aktivt bidratt med sin kompetanse, erfaring og konstruktive personlighet.

Meisingset har med sin ydmyke tilnærming og pragmatiske holdning sørget for at de riktige, analytiske og kloke spørsmålene har blitt stilt.
Årets VB Ambassadør har vært deltager i sentrale prosesser, slik at arbeidet aldri har stoppet opp, men har sørget for fremdrift i vanskelige temaer og diskusjoner. Han har vært et bindeledd og en katalysator mellom ytterpunktene i VB. Han står for de verdier og holdninger som VB ønsker skal prege kjeden. Mads Meisingset sin organisasjon preges av kvalitet, seriøsitet og solide resultater gjennom flere år. Flere medarbeidere har deltatt på kompetanseprogram som VB Trainee, skriver VB i en pressemelding.

- Årets VB Ambassadør tar initiativ, støtter andres initiativ og etterlever VB sin visjon om å være kjeden alle ønsker å samarbeide med, uttaler VB videre.

Fra før har Ketil Mikalsen, Tom Hauger, Jan-Erik Urhaug, Steinar Aasland, Stein Ove Bjelland og Ben Schreier blitt kåret til VB Ambassadør.

- Mads Meisingset er en rollemodell, og vi gratulerer han som årets VB Ambassadør 2014, sier kommunikasjonsansvarlig i Varme & Bad AS, Rita Horsdal Jønsberg.