LK, som ble grunnlagt i 1910, har vært aktiv i Norge siden 1983 og har god kunnskap om markedet og har hele tiden jobbet langsiktig og med et bærekraft perspektiv, både fra eiere og ansatte. En viktig del av LKs satsing er sammen med de tre ledende grossistene hvor LK i dag lagerføres. Samarbeidet har bidratt til en god landsdekkende tilgjengelighet av LKs produkter og systemer til rørleggerne.

– Vi har lenge sett en økt interesse og behov for våre produkter, systemer og prefabrikkerte løsninger i det norske markedet. Vi er nå klare for å vokse enda mer og bli en enda sterkere utfordrer. Vi tror at vår unike kompetanse og vår tilstedeværelse i både Norge, Sverige og Finland skaper positive synergier som gir oss slagkraft oss på flere områder, sier Lars Petter Olsen, daglig leder i LK Systems, Norge.

Organisasjonen vokser og møter markedets behov

LK styrker også sin tilstedeværelse i markedet ved å ansette flere kunnskapsrike selgere som skal gi enda bedre support og service til sine kunder. Som et ledd i dette styrker LK også organisasjonen med flere supportfunksjoner innen produktutvikling, teknisk innesalg, ettermarked og innen bærekraft, for best mulig å møte markedets behov for produkter og løsninger. Morten Svensen vil blant annet være på plass fra 1. november, som ny teknisk support- og servicesjef.

– I LK jobber vi konstant for å utvikle smartere og mer bærekraftige produkter og systemer som forenkler våre kunders hverdag, i dag og i fremtiden. Vi ser frem til å gjøre denne reisen sammen med våre kunder og fortsette å utvikle nye løsninger sammen, avslutter Lars Petter Olsen.