Med markedets minste dimensjoner måler LK CubicSecure vannflyten i sanntid og oppdager vannlekkasjer umiddelbart. Vannfeilbryteren beskytter hjemmet mot skader forårsaket av dryppelekkasje og sprukne vannrør. LK CubicSecure er utviklet og produsert i Sverige med avansert teknologi for vannmåling basert på ultralydsensorer som kontinuerlig måler vannflyten. Ultralydsensorene måler med presisjon og nøyaktighet, hvilket gjør det mulig å lese av små fløder. For å oppdage de minste drypplekkasjene har LK CubicSecure en trykksensor som kontinuerlig måler trykket. En gang i døgnet stenger ventilen av vannet og måler trykket for å oppdage de absolutt minste avvik. Dette gjøres som regel på natten da vannet ikke brukes på en stund.

Markedets minste dimensjoner
Den kompakte designen gjør det enkelt å installere LK CubicSecure, og den passer blant annet i monteringsskap. Produktet kan installeres hampeløst takket være EuroCone-koblingene ved hjelp av planpakning eller hamp direkte på gjengene. Motholdet er designet for å kunne settes i en skrustikke og være tilgjengelig fra så mange vinkler som mulig.

- LK CubicSecure fungerer helt på egen hånd og behøver ingen oppkobling, men det finnes mange fordeler ved å koble produktet opp mot internett. Da får du varsler om alarm, mulighet til å se ditt individuelle vannforbruk og du kan styre din LK CubicSecure på avstand via appen vår, sier Hampus Ramde, produktansvarlig hos LK Systems. i en pressemelding.


Nytt regelverk for vannfeilbrytere
Forsikringsselskaper, svenske Säker Vatten og noen ledende produsenter av vannfeilutrustning har utarbeidet et nytt regelverk for hva som får kalles vannfeilbryter. De nye reglene begynner å gjelde fra og med 1. desember 2021 og LK CubicSecure er produsert for å følge disse reglene.

- Vi på LK jobber med stadig utvikling og utarbeidelse av smarte og bærekraftige produkter og systemer som forenkler hverdagen til kundene våre, i dag og i fremtiden. LK CubicSecure bidrar til å holde eiendommen din trygg og sikker for vannskader. LK CubicSecure gir bygningsansvarlige bedre oversikt og assistanse til å minske både vann- og energikonsum, hvilket baner vei for mer bærekraftig offentlig og privat eiendomsforvaltning, avslutter Hampus. * Ifølge studier gir installering av individuell måling en reduksjon i vannforbruket på ca. 30 %. For en gjennomsnittlig familie reduseres ikke bare vannforbruket, men også CO2-utslippet og eventuelle lekkasjekostnader.

 

Tekniske data
 
NRF 5052132
Vanntemperatur
0.1°C ... 70°C (T70)
Trykk
PN10
Omgivelser
Kun for innendørs bruk
Klima/Miljø
5°C ... 30°C i fuktig / kondenserende miljø
Lagringstemperatur
-25°C ... 55°C
Trådløs båndfrekvens
2,4 GHz
Nominell strømningshastighet (Q3)
4 000 l/h
Vekt
720 gram
Dimensjoner
71 mm høyde, 85 mm bredde, lengde 110 mm