- Satsningen er et ledd i å styrke markedsposisjonen i Norge. I Sverige er LK Systems markedsleder og har nå ambisjoner om å ta større markedsandeler også i Norge, sier daglig leder Kurt Larsson. -Produktene er meget konkurransedyktige, og flere spennende nyheter lanseres denne høsten i forbindelse med den nye produktkatalogen som slippes i slutten av september, avslutter han.

Nye ansikter hos LK System:


Lars-Petter Olsen (43) er ansatt som salgssjef. Han har hatt flere ledende salgsroller innen byggevare-, jernvare- og VVS-bransjen. Han kommer sist fra stillingen som salgssjef i Techtronic Industries Norway AS (TTI) som bl.a. eier Milwaukee elektroverktøy. Lars-Petter begynte den 01. August og vil ha base på Oslo-kontoret.


Øystein Torsteinsen (37) er ansatt som selger med hovedansvar for Oslo Nord, Akershus Nord samt HedOpp. Han kommer sist fra jobb som rørlegger i Rørteft AS. Øystein har i tillegg til sin bakgrunn som rørlegger også flere års erfaring fra salg og service.


Anthoni R. Dias (35) er ansatt som selger med base i Stavanger og hovedansvar for Vest-Agder, Rogaland og Hordaland. Anthoni er rørleggermester og har lang fartstid som rørlegger/-bas og kommer sist fra stillingen som avdelingsleder Rør hos Nærbø Rør & Elektro AS. Anthoni begynner 01. Oktober.


Terje Fjellstad (42) er ansatt som lagermedarbeider ved vårt servicelager i Oslo for å styrke vår servicegrad til kunder i nærområdet.