LK WSS Mini er en ny lekkasjebryter som brukes for å styre vanntilførselen lokalt eller sentralt i hus eller leiligheter. For økt sikkerhet er det også mulig å tilkoble lekkasjedetektorer der det er spesielt høy risiko for lekkasje, alt for å forebygge vannskader.

LK WSS Mini består av en hovedenhet, en LK sensor WSS og en motorventil. Systemet kan kompletteres med kontrollpanel og opptil 16 lekkasjedetektorer der alt tilbehør tilkobles trådløst til hovedenheten. Lekkasjedetektoren har også en innebygget temperaturovervåker som stenger av vanntilførselen ved temperaturer under 5° C.

– Den nye LK WSS Mini er et etterspurt produkt som, til tross for sitt kompakte design, har en sterk motor som styrer den vridende kuleventilen. Det er et påbyggbart system som er enkelt å installere og koble opp til vår nettserver for at du skal kunne styre og overvåke ditt eget system, sier Hampus Ramde, produktansvarlig i LK Systems i en pressemelding.

LK WSS Mini finnes i 12 ulike systemer avhengig av størrelsen på motorventil (dimensjon G15, G20 og G25) (Norge = dimensjon ½”, ¾” og 1”) og tilbehør.

LK WSS Mini er testet og godkjent i henhold til SINTEF Teknisk Godkjenning Nr 20598.